Vacatures
Vastgeprikt
29/02/2024

Help jij ons mee examens maken?

Help jij ons mee examens maken?

Centrale examens ontwikkelen we samen met docenten. Zo zorgen we ervoor dat examenopgaven goed aansluiten bij de onderwijspraktijk.

Contact

info@vmbomvi.nlAndere vacatures

Vacatures
Gesloten
18/03/2024
Voor schooljaar 2024 – 2025 lid vaststellingscommissie profielvak Media, Vormgeving en ICT

Vacature: Voor schooljaar 2024 – 2025 lid vaststellingscommissie profielvak Media, Vormgeving en ICT. 

Werk je in het beroepsonderwijs en wil je meewerken aan de kwaliteit van de centrale examens? Voor het cluster beroepsgericht is het College voor Toetsen en Examens (CvTE) per 1 augustus 2024, of eerder in overleg, op zoek naar een lid van de vaststellingscommissie Profielvak Media, Vormgeving en ICT vmbo. Voor deze functie ben je gemiddeld één dag in de week beschikbaar (416 klokuren op jaarbasis) voor het CvTE. Meer informatie: Je kunt hier de volledige vacaturetekst bekijken.
Voor meer informatie over het werk van een lid van een vaststellingscommissie kun je contact opnemen met de heer Marcel Claessens via 06 52 73 45 26 of m.claessens@cvte.nl. Solliciteren: Jouw sollicitatie dient vóór 18 maart 2024 in ons bezit te zijn. Sollicitaties kunnen per e-mail verstuurd worden aan de ambtelijk secretaris Marloes van den Berg van het platform VMBO MVI. info@vmbomvi.nl Voeg een motivatiebrief en curriculum vitae toe aan je sollicitatie. Belangrijk om te weten: Sollicitaties gaan op voordracht van bestuur van platform VMBO MVI. Sollicitaties direct gericht aan het CVTE worden niet op prijs gesteld.
Bekijk