VMBO MVI > Prikbord > Algemene vragen

digitaal-correctieformulier-mvi-2024-excel


Beantwoord


Vraag en AntwoordCategorie: Algemene vragendigitaal-correctieformulier-mvi-2024-excel
R. Ketelaars Taalbrug College op 07-05-2024 14:14

Ik heb van mijn examensecretaris de excelbestanden: vb_digitaal_correctievoorschrift_MVI_kb en vb_digitaal_correctievoorschrift_MVI_bb gekregen. Maar in tegenstelling tot vorig jaar kan ik nu geen V / X in een vervolgkeuzelijst kiezen en berekent hij ook niet zelf de punten en scores zoals vorig jaar.
Waar kan ik deze versies van het CSPE MVI 2024 vinden? Zo heeft het immers geen meerwaarde.5 antwoorden
René Kempenhorst College op 07-05-2024 14:17

Automatisch berekenen is verwijderd. Dit is medegedeeld tijdens de examenconferentie en volgens mij heb ik het ook ergens in een instructie teruggelezen.

Anouschka kompaancollege op 07-05-2024 18:12

Ja super irritant en jammer. Want nu geen meerwaarde maar het klopt dat dat is aangepast. Iets om terug te geven straks.. 

R. Ketelaars Taalbrug College op 07-05-2024 19:41

Oke, dat heb ik dus gemist. Dankjewel René.Wat mij betreft daarmee inderdaad ook de meerwaarde weg.

Danny Crapanzano Huygens College op 13-05-2024 12:38

Het is inderdaad vervelend, maar je kunt het ook zelf programmeren in Excel; het zal waarschijnlijk wat werk vergen, maar daarna heb je er profijt van.
Ik zal vragen om dit terug te draaien; het is immers niet de bedoeling dat wij al deze taken uitvoeren als de normering voor iedereen gelijk is.

Het is inderdaad een klusje om hem werkend te krijgen. Ik heb dat wel gedaan maar dat kostte even tijd. DIt komt door de berekening als je met het aantal fouten onder de nulscore uitkomt. Dat maakt het lastig maar wel te doen. Ik vind dat Cito dat best kan regelen of hebben ze geen excel specialisten in dienst. Het is een dienst die ze best kunnen leveren en ook wellicht berekenfouten uitsluit. Just my two cents..

Je antwoord