VMBO MVI > Prikbord > Algemene vragen

Labmaster voor MVI tijdens Skills Finale in Leeuwarden gevraagd


Open


Vraag en AntwoordCategorie: Algemene vragenLabmaster voor MVI tijdens Skills Finale in Leeuwarden gevraagd
Charlotte Laluan op 20-12-2019 11:46

Ieder jaar worden er landelijke vakwedstrijden in allerlei richtingen gehouden voor zowel vmbo- als mbo-leerlingen. Deze vakwedstrijden worden dit schooljaar in Leeuwarden gehouden op 5 maart gehouden. Iedere vakwedstrijd wordt begeleid door een labmaster. 
De labmaster kent de wedstrijdopdracht en samenwerkingsopdracht, hij/zij let op de veiligheid en communiceert met de wedstrijdorganisatie. Als er apparatuur uitgeleend moet worden, dan verloopt dit ook via de labmaster. Ook ondersteun je de teams op technisch gebied. Er is een vergoeding van 100 euro netto netto en reiskostenvergoeding gebudgetteerd. 
Op 4 maart start de landelijke finale voor de wedstrijdbegeleiders met een gezamenlijk diner voor jury en labmasters, gevolgd door een jury-instructie. Op 5 maart starten de wedstrijden om 09.30u t/m 14.30 u. Hierna volgt nog de overdracht naar het Competitie Registratie Systeem en de prijsuitreiking aan het einde van de middag.
Er is voor de nacht van 4 op 5 maart een kamer voor de labmaster MVI gereserveerd in het Leeuwarder Van der Valk Hotel. In januari komt er meer gedetailleerde info beschikbaar.
Ik heb zelf de afgelopen jaren de finale begeleid als Labmaster maar ben dit jaar helaas niet in de gelegenheid om dit wederom te doen. De organisatie is dus op zoek naar een nieuwe Labmaster voor MVI! 
Het is een unieke gelegenheid om vmbo-teams in actie te zien tijdens een pittige finale-opdracht in MVI. Lijkt het je leuk om mee te werken, dan kun je rechtstreek contact opnemen met Ron Oudshoorn van World Skills Nederland. 
Namens de Skills organisatie,
Charlotte Laluan Je antwoord